Ingredients (x 4 persones):
Per les mandonguilles:
400 grm de carn picada
½ ceba
1 ou
4 alls
2 cullerades depà ratllat
1 tasseta de llet
julibert
sal i pebre
Farina
Oli
Preparació:
- Es posa la carn picada en un bol, s'hi afegeixen tots els ingredients i es barreja. (La quantitat de llet va en funció de la quantitat de pà ratllat). Ho tapem amb paper film transparent.
- Es deixa reposar un parell d'hores a la nevera.
- Donem forma a les mandonguilles (de la mida d'una cullera sopera), i les enfarinem.
- Posem oli en una paella i rostim les mandonguilles.
- Les deixem reposar en un plat amb paper de cuina.
Per la salsa:
½ ceba
1 pebrot
1 tomàquet
240 grms de bacó tallat a tiretes
250 grms de sípies petites
150 grms de pèsols
½ l. De brou de peix (½ cartró)
Preparació:
- A la mateixa paella que hem rostit les mandonguilles hi fem un sofregit amb la ceba, el pebrot, el tomàquet i el bacó.
- Quan estigui daurat hi afegim les sípies i els pèsols.
- Quan tot sigui ros hi agegim les mandonguilles que haviem reservat i ho rostit tot junt 5 minuts.
- Una remenada i hi afegim el brou.
- Ho deixem coure a foc lent ½ hora.
Ja ho podem emplatar!! i... Bon profit!
Torna al índex de receptes