La Tríada dels Eclipsis Juny-Juliol 2011

En el transcurs d'un mes podrem gaudir de tres eclipsis. Amb una diferència de 15 dies entre cada un d'ells, malgrat no els poguem veure des de la nostra posició sí que els podrem sentir.

  1. Dimecres 1 de Juny: Eclipse de sol parcial, un estrany eclipse de sol en meitat de la nit que segons Knut Joergen Roed Oedegaard, un astrofísic del Centro Noruec per l'educació científica a Oslo, En aquesta època de l'any el son no es pon a l'àrtic. Quan arribi la mitja nit la lluna cobrirà aproximadament la meitat del sol, el que malgrat sigui mitjanit encara brillarà.
Antes de "Midnight Sun" eclipse fotografiado por Oddleiv Skilbrei en el norte de Suecia el 31 de julio de 2000. Font: http://observatori.uv.es







2.  Dimecres 15 de Juny: Eclipse total de lluna, aquest es un fenomen que succeeix quan la terra s'interposa en la línia entre el sol i la lluna, entrant aquesta darrera en la zona d'ombra causada per la terra. Això succeeix quan la lluna és plena.
Foto: http://blogdesegundoruiz.blogspot.com

 3. Divendres 1 de Juliol: Eclipse de sol parcial, similar al del dia 1 de juny. Aquest esdeveniment  pot ser visible des de una regió al sud de l'oceà Antàrtic d'Àfrica.

L'energia dels eclipsis

Es diu que l'energia d'aquesta triada eclèctica és un patró sobre la alliberació, sanació i reconstrucció:

Juny 1: Alliberació i purificació, lliurar-se dels vells patrons d'energia. Patrons que poden estar arrelats o ocults.
Juny 15: Sanació a través de l'acceptació de fer front als reptes i essent veritables i autèntics a nosaltres mateixos.
Juliol 1: Fortalesa i Compleció del “Nuo Tu”. No només visualitzant els atributs i els esdeveniments que es desitgin crear, sinó  adoptant les accions necessàries i els passos cap endavant per a manifestar-los.
Font: https://senderosalalma.wordpress.com

+ info: