www.cuentosquantics.es

Dins d'aquest univers tant immens em sento ubicada en un petit puntet on hi conflueix molta informació. No vull que aquesta s'aturi em mi.

Crec que soc un cos de llum on la informació  fa una parada en el camí per agafar impuls i projectar-se molt més enllà, per anar a parar a altres cossos de llums i teixir entre tots una xarxa d'espiritualitat, escalfor i amor. Amb l'objectiu final de créixer amb pau i harmonia podent d'aquesta forma, evolucionar.

Des de aquí vull ajudar a una altra estrella a reflectir la seva llum. Una de les moltes maneres que ens transmet el seu amor és escrivint contes i ha creat un web on hi podem trobar aquesta màgia. Així què aquí deixo un tastet de la seva presentació i l'enllaç al web dels contes amb un dibuix que ella mateixa a creat.

http://www.cuentosquantics.es/

Escriure és una teràpia. Inventar contes ja s´utilitza com alternativa a solucionar problemes psicològics sobretot en nens. Amb els adults, també funciona, però vivim en un món que ens ha programat la ment amb idees i costums i que per comoditat no volem canviar. No vull dir que hàgim de canviar, sino que és important estar obert als camins de noves experiències que ens ofereix la vida continuament. De fet, en el instant que donem la intenció de fer o pensar alguna cosa diferent, ja és un canvi. Canvis que ens poden dur a un creixament interior. (Anna Cordon)