BLEDES a la MEVA MANERA

Ara feia temps que no publicava cap recepta. Doncs avui toca!
Per començar diré que avui és el primer cop que em surt un ou ferrat perfecte! sembla mentida, oi? doncs sí tots els guisats que volgueu però quan es tracta d'un simple ou ferrat soc un desastre.
Avui us deixaré aquí una recepta de Bledes. No és que m'agradin gaire, més aviat gens. Però les prefereixo abans que altres verdures com els espinacs, sobre gustos...

Bledes a la meva manera x 2 persones

Ingredients:

  • 500 grams Bledes
  • 1/2 Ceba
  • 50 grams tires de beicon
  • 1/2 xoriço
  • 1/2 morcilla
  • 50 grams pinyons
  • sal, all en pols i pebre negre i oli
Elaboració:
  1. Bullir les bledes amb una mica de sal
  2. Fer un sofregit amb la ceba tallada molt petita, el beicon, el xoriço i la morcilla tallats a daus
  3. Afegir els pinyons
  4. Afegir l'all en pols i el pebre negre
  5. Afegir les bledes ja bullides
  6. Deixar-ho fer tot junt fins que perdi tot l'aigua
Potser sembla un tant estrany, però el resultat salta a la vista a la foto i al gust... si t'agraden les bledes :)
Bon profit!

Torna al índex de receptes